Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat derby-ul ultimelor două clasate. Marţi, gazdele vor fi oaspeţi în ultimul meci al etapei :)

Vulturul Mintiu-Gherlii a obţinut prima victorie a sezonului, 2-1 în derby-ul ultimelor două clasate cu Viitorul Mihai Georgescu.

A fost un joc la discreţia elevilor lui Lucian Roman, experienţa şi maturitatea acestora având câştig de cauză în faţa juniorilor echipei care a preluat „lanterna roşie” în urma acestui rezultat.

„Dubla” lui Ovidiu Fărcaş a fost suficientă pentru cele trei puncte în tabăra Mintiului, golul lui Tiseliţă stabilind doar scorul final. Astfel, Vulturul Mintiu-Gherlii a obţinut trei puncte cu ajutorul cărora a urcat trei locuri în clasament, Someşul Gilău, Viitorul Feleacu şi Viitorul Mihai Georgescu rămânând singurele echipe fără succes în primele şase etape.

Gilăuanii au doar cinci jocuri, însă, meciul cu Unirea Triteni, din etapa a şasea, urmând să aibă loc mâine. Partida trebuia să se dispute la Gilău, sâmbătă, însă la cererea Someşului meciul a fost mutat la Triteni şi va începe la ora 17:00.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*