Weekend aglomerat la „Olimpia”

Bogdan Chitic

Ambele echipe ploieștene de baschet seniori, angrenate în campionatul Ligii 1, vor susține, la finalul acestei săptămâni, noi jocuri pe teren propriu. După ce au pierdut clar în runda inaugurală cu formația satelit a prim-divizionarei Dinamo București, jucătorii Clubului Sportiv Universitar, antrenați de profesorul Marian Hartman, vor juca sâmbătă, de la ora 19:45, împotriva grupării secunde a vicecampioanei Steaua București. Meciul contează pentru etapa a III-a din cadrul grupei a III-a de calificare, asta după ce, în urmă cu o săptămână, “alb-albaștrii” au avut zi de pauză, ținând cont că seria din care fac parte conține un număr impar de echipe.
Festivalul baschetbalistic din “Olimpia” va fi continuat, duminică, de la ora 12:00, de meciul formației antrenate de Cătălin Burlacu și Ionuț Ivan, CSM Ploiești, în compania “satelitului” campioanei U-BT Cluj Napoca. Atât gruparea municipalității, cât și formația ardeleană au punctaj maxim după două etape, astfel că derbiul grupei a II-a se anunță unul pe cât se poate de echilibrat, dacă ținem cont că echipele au un numitor comun în acest debut de sezon. Ambele au câștigat, pe muchie, în fața celor de la BC Mureș II Tg. Mureș, cu mențiunea că “studenții” au învins în deplasare, iar Burlacu și colegii săi, pe teren propriu.

Luni, baschet și volei în cantități egale

Lunea viitoare, atunci Sala Sporturilor va găzdui alte două jocuri ale echipelor ploieștene. Mai întâi, fetele Loredanei Munteanu, de la CSȘ-CSM Ploiești, vor primi, de la ora 12:00, replica Sportului Studențesc, într-o partidă din cadrul etapei a III-a a Ligii 1 la baschet, pentru ca, de la ora 18:00, singura formație de cupe europene a Ploieștiului, Tricolorul LMV, să găzduiască pe CS Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Diviziei A1 la volei masculin.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*