Weekendul si scandalul in fotbalul mic judetean. Fiul unui fost international a batut un arbitru chiar pe teren: ”N-am mai vazut așa ceva!”

Ultimul circ s-a petrecut la un meci din etapa a 10-a din Liga 4 Teleorman, intre CS Nanov si Ajax Botoroaga. Partida a fost intrerupta, in minutul 85, la scorul de 3-1 pentru „lancierii” din Botoroaga, a anuntat teresport.ro.

Danut Voicila, fost international de tineret, fiul legendarului tunar al Rulmentului Alexandria, Florea Voicila, l-a batut pe centralul meciului.

Acesta a primit galben pentru proteste la adresa centralului Liviu Minca. A fost al doilea galben, primul fiind incasat tot pentru proteste. Danut Voicila i-a spat buza arbitrului. La iesirea de pe teren, Danut Voicila, care a jucat in Liga 1 la Astra, cand echipa evolua la Pliesti, l-a lovit si pe arbitrul de rezerva!

A fost un arbitraj pe care nu il pot califica. Voiau sa castige echipa adversa. A fost eliminat Dan Voicila dupa ce a luat primul galben pentru ca a baut apa minerala pe margine. Dupa ce l-a eliminat, Dan l-a impins pe arbitru. Probabil ca deranjam pentru ca suntem mai in fata. Am 47 de ani de cand sunt in sport si nu mi s-a intamplat asa ceva”, a spus Florea Voicila, antrenor la CS Nanov.

Florea Voicila este primul jucator de Divizia B convocat la echipa nationala de fotbal a Romaniei, avand per total 4 selectii. A marcat peste 450 de goluri pentru echipele din Alexandria, dar n-a fost lasat de ”conducerea judetului” sa faca pasul mai sus. Pe terenul de fotbal i se spunea ”Bombardierul” pentru ca dadea atat de tare in minge incat reusea sa rupa plasa, la propriu! A participat la Campionatul Mondial Universitar din Mexic, în 1979, unde a obţinut, cu echipa, medalia de bronz.

The post Weekendul si scandalul in fotbalul mic judetean. Fiul unui fost international a batut un arbitru chiar pe teren: ”N-am mai vazut așa ceva!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*