Zăbraniul s-a reunit având problema terenurilor de antrenament, dar și a juniorilor din lot! Crișan – singura noutate

După ce incidența cazurilor de COVID au mai scăzut în comună, Victoria Zăbrani s-a reunit și ea îm vederea pregătirii campionatului ce ar trebui să demareze pe 20 martie. Vorbim despre ultima campioană județeană, singura ce a disputat meciuri oficiale în anul pandemic 2020, respectiv barajele de promovare pierdute în fața celor de la Ezeriș și Turceni.

Așadar, Victoria a rămas să încerce din nou, deși misiunea de a se încorona din nou campioană județeană va fi infinit mai grea cu contracandidate care s-au întărit și au ca obiectiv declarat promovarea. În plus, din lotul ce juca pentru un loc în Liga 3-a au dispărut jucători importanți, precum mijlocașii Kocsis (revenit la Glogovăț) și Gherghel (plecări în Anglia), dar și Cojocaru și Fereștean. „La capitolul sosiri îl avem doar pe Daniel Crișan, de la Tomnatic, stăm foarte prost la capitolul juniori. Îl mai avem în lot doar pe Poenaru, așa că mai avem neapărat nevoie de cel puțin doi, dar și unul-doi seniori. Am demarat pregătirea cu două antrenamente pe săptămână, începem în curând și seria meciurilor amicale. Ar fi trebuit să jucăm deja cu Sântana, dar nu s-a putut, nu am găsit o locație. Apoi, în acest weekend urma să o întâlnim pe Unirea Tomnatic, dar echipa din Timiș nu s-a reunit încă. Pe 27 februarie jucăm cu cei de la Curtici, pe 6 martie cu Păuliș și pe 13 cu Vladimirescu. Bineînțeles, așteptăm să vedem ce se va întâmpla cu protocolul medical penru fotbalul amator, căci acum chleuieile cu testările sunt destul de mari”, spune Dorel Mutică, antrenorul celor de la Zăbrani.

Fiindcă terenurile din Zăbrani și Neudorf, ambele dotate cu instalație de nocturnă, sunt – deocamdată – impracticabile, fostul fundaș al celor de la UTA, Steaua sau Rapid conduce pe unde apucă antrenamentele. Reunirea a avut pe pista de alergare a arenei „Gloria”, unde, de altfel, se desfășoară pregătirea fizică a campioanei en-titre județene.

0
0

Articolul Zăbraniul s-a reunit având problema terenurilor de antrenament, dar și a juniorilor din lot! Crișan – singura noutate apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*