Zi decisivă! Făgetul și-a ales viceprimar și a constituit comisiile de specialitate ale Consiliului Local

Orașul Făget are de astăzi și viceprimar validat în urma ședinței Consiliului Local, ocazie cu care s-au constituit și cele trei comisii de specialitate și membri acestora.
Al doilea om al administrației făgețene va fi liberalul Claudiu Avramescu (foto), care a colaborat excelent cu primarul Marcel Avram și în mandatul anterior, rezultatele fiind vizibile în Orașul Castanilor.

Prima comisie formată este cea economică, buget finanțe, ecologie și protecția mediului și administrarea patrimoniului, compusă din președintele Ioan Mureșan (PSD), secretarul Dan Gașpar (PNL) și membrii Georgeta Leucă (PNL), Vasile Sita (PNL) și Bogdan Boambă (PSD).

Cea de-a doua este comisia juridică pentru administrație publică locală, amenajarea teritoriului și urbanism, relațiile cu publicul și drepturile omului, formată din președintele Mihai Pușcaș (PNL), secretarul Silviu Dumitrescu (PSD) și membrii Camelia Doica Voinescu (PNL), Victor Birău (PSD) și Avramescu Claudiu (PNL).

Ultima, dar nu cea din urmă, este comisia pentru sănătate, cultură, învățământ, sport, culte și probleme ale minorităților, din care fac parte președintele Dumitru Tomoni (PNL), secretarul Ionel Antoni (PSD) și membri Samir Manole (PSD), Dan Paul Bașiu (PMP) și Ioan Iova (PNL).

Articolul Zi decisivă! Făgetul și-a ales viceprimar și a constituit comisiile de specialitate ale Consiliului Local apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*