Zilele penaltiurilor

După 3 lovituri de pedeapsă văzute în amicalul Petrolul – Slobozia, disputat miercuri, ieri au fost 4 lovituri de pedeapsă în partida dintre Voluntari II și Astra II! Trei penaltiuri pentru gazde, dintre care două transformate (portarul Nedelcu a parat prima dintre execuții), una pentru Astra 2, transformată de Șerban (foto), într-un meci încheiat cu scorul de 2-1 pentru ilfoveni.
Astra l-a avut în teren și pe suspendatul de la Liga I – camerunezul Anatole Abang, precum și pe internaționalul de juniori – Barrbir, urmărit și de secundul lui Daniel Isăilă, de la Naționala Under 21, Nae Constantin, jocul fiind unul cu o bună intensitate, de ambele părți.
Formația prahoveană i-a folosit la acest joc pe: Nedelcu – Mihăilă, Popescu, Barrbir, Pahonțu – Șerban, Banu – Culda, Matei, Găvârliță – Abang. Au mai jucat: Udrea, Toma, D. Vârtej, Marinescu, Cârdeiu, Bărbulescu, Kalaitan, A. Moise, Condrea, în timp ce F. Ioniță, Khallil și Dr. Gheorghe au fost accidentați, iar Radu Chiriac se află în cantonament cu Naționala Under 18.
Următorul amical pentru Astra 2 va avea loc sâmbătă, 16 februarie, cu CS Blejoi, jucătorii ”satelitului” prim-divizionarei având liber în acest sfârșit de săptămână.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*