Zona Lugoj – Făget – Buziaș, dată la o parte de liberalii timișeni! Doar doi membri au fost aleși în forul de conducere județean

Liberalii din Timiș și-au ales noua conducere, însă zona Lugoj – Buziaș – Făget nu are decât doi membri, din cei aproape 30, cât cuprinde forul decizional județean.  
Spiritul ”competitiv și democratic” din sânul PNL Timiș s-a făcut remarcat la alegerile pentru Comitetul de Coordonare Județean, care a avut loc la sala Olimpia, din Timișoara. Au participat 827 de liberali dintre cei 924 de delegați cu drept de vot convocați, printre care și o delegație restrânsă a Lugojului, condusă de primarul Claudiu Buciu, președintele demis al filialei de pe Timiș.

De această dată nu a mai fost scandal, ca la alegerile din organizația Timișoara sau lipsă totală de liberali ca la așa zisele alegeri de la Lugoj, însă s-a votat în spirit de grup, în special de liberalii de la pustă.

În acest context, primarul Buziașului, Sorin Munteanu, politician cu state vechi și manager cu o vastă experiență, nu a avut nicio șansă în fața fostului primar de la Dudeștii Noi, Alin Nica, președinte al Consiliului Județean Timiș, pierzând alegerile cu scorul de 579 la 221.

Dar, liberalii timișeni au reușit să îndepărteze membri estului județului din forul de conducere. Unii nu au fost aleși, exemplu lugojeanca Adriana Corbeanu, care a concurat pentru o poziție în Biroul Politic, fiind ”faultată” a doua oară, prima dată când a fost scoasă de pe un loc eligibil pentru Parlamentul României.

Alții, scârbiți de ce se întâmplă nu și-au mai depus candidaturile. Singurii reprezentanți ai acestei zone sunt Marcel Avram, primarul Făgetului și președintele filialei din această urbe și Vasile Bejera, primarul comunei Știuca. Marcel Avram, a fost ales vicepreședinte pentru politici în educație, iar Vasile Bejera, a fost ales membru în Biroul Politic Județean.

Articolul Zona Lugoj – Făget – Buziaș, dată la o parte de liberalii timișeni! Doar doi membri au fost aleși în forul de conducere județean apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*